TACTIA BUDGETBEHEER

Door levenservaring en ontwikkeling is Tactia tot stand gekomen. Tactia een jong bedrijf met ambitie en gestart op 1 juni 2020 met ruim 11 jaar ervaring op het gebied van financiële dienstverlening. Hierdoor heeft Tactia een groot beeld opgebouwd van de markt en de samenhang, en gelooft zij dat het vaak beter kan. Deze dienst wil Tactia leveren met een meerwaarde voor de klant en maatschappij. Tactia is ervan overtuigd dat het vooruit helpen van mensen een waardig bestaan is.

Tactia staat open voor mensen die financieel vooruit willen komen of stabiel willen blijven. Mensen die eventueel naar doelen willen toewerken, en hierbij hulp willen ontvangen. Het uitgangspunt is dat Tactia klanten doet helpen, adviseren, begeleiden en faciliteren. De klant blijft zelf de beslissingen maken wanneer dit mogelijk is en Tactia dient de klant in de vorm van gedegen budgetbeheer op maat.

Tactia is uniek en trots op het feit dat zij soms anders denkt en handelt. De dienstverlening is transparant en Tactia hanteert flexibel maatwerk. Tactia staat voor integriteit, redelijkheid en resultaat. Er wordt altijd gestreefd naar een snelle dienstverlening. Hiernaast doet Tactia waar mogelijk en gewenst middelen inzetten teneinde de gestelde doelen te bereiken.

  INTEGRITEIT

  De dienstverlening is transparant en Tactia hanteert flexibel maatwerk.

  REDELIJKHEID

  Tactia ziet iedere klant als een leerproces voor beide partijen.

  RESULTAAT

  De pakketten bieden dezelfde kwaliteit aan dienstverlening.

  MISSIE

  Het vooruit helpen van mensen die het nodig hebben en willen meewerken. Het bieden van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, en daarbij klanten bijstaan met raad en daad.

  Door middel van resultaten en dagelijkse gang van zaken goede relaties opbouwen met klanten en organisaties. Rust, stabiliteit, vooruitgang en inzicht bieden. In samenwerking met de klant gestelde doelen bereiken en behouden.

  VISIE

  Mensen helpen is mooi. Samen processen en positieve ontwikkelingen doorlopen doet goed. Tactia biedt een sociale resultaatgerichte dienst aan. Door anders te zijn hanteert Tactia een unieke aanpak en omgang gebaseerd op de situatie.

  Tactia werkt met mensen die willen. Hierbij gelooft Tactia dat financiële gezondheid een belangrijk onderdeel van het leven is. Tactia probeert te blijven ontwikkelen en wil dit ook in anderen stimuleren. Van elkaar kunnen we leren.

  © Tactia Budgetbeheer 2020 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | KvK: 78122066